Admin Admin
Broj komentara : 116 Join date : 2008-08-21 Age : 31 Mjesto : Crazy Electro forum
| Naslov komentara: Stranice koje posjetima svaki dan Fri Aug 22, 2008 3:47 pm | |
| Napisite par stranica koje posjetite svakodnevno.Recite nesto o njima kratko da ih i mi pogledamo. | |
|
HyunSoung Pocetnik
Broj komentara : 11 Join date : 2008-08-22 Age : 32
| Naslov komentara: Facebook%^^ Fri Aug 22, 2008 7:38 pm | |
| Evo ja cesto idem na www.facebook.com to je stranica kao myspace al meni se cini da je puno bolje. Evo moje ime u facebooku je HyunSoung Kim pa me add ako zelite! Ako imate pitanja feel free to ask! | |
|
Shey_Lo Moderator
Broj komentara : 39 Join date : 2008-08-22 Age : 31 Mjesto : Sarajevo
| Naslov komentara: Re: Stranice koje posjetima svaki dan Sun Aug 24, 2008 7:08 pm | |
| - Admin (citat):
- Napisite par stranica koje posjetite svakodnevno.Recite nesto o njima kratko da ih i mi pogledamo.
MA DERNEK.BA.............................JOJ PREJAKO.............. | |
|
Admin Admin
Broj komentara : 116 Join date : 2008-08-21 Age : 31 Mjesto : Crazy Electro forum
| Naslov komentara: Re: Stranice koje posjetima svaki dan Sun Aug 24, 2008 7:35 pm | |
| - Shey_Lo (citat):
- Admin (citat):
- Napisite par stranica koje posjetite svakodnevno.Recite nesto o njima kratko da ih i mi pogledamo.
MA DERNEK.BA.............................JOJ PREJAKO.............. Mani se dernek ogadio pravo.Stranica je dobro uradjena nema sta!Al raja katastrofalna.Sve debili!!A jucer su me banovali.ccc | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Stranice koje posjetima svaki dan | |
| |
|