| Crazy Electro Welcome |
|
| Vicevi | |
| | Autor | Poruka |
---|
adem Pocetnik
Broj komentara : 40 Join date : 2008-08-22 Mjesto : rajvosa
| Naslov komentara: Vicevi Fri Aug 22, 2008 11:21 pm | |
| Posto vidim da niko nije otvorio temu reko da ja otvorim i usput da napisem koji vic Hodaju Mujo i Fata hroz šumu. Pada mrak, Fata malo nervozna, stalno se osvrće. - "Šta je, bona?" - "Mujo, mene strah." - "Od čega?" - "Ja se bojim da ćeš ti mene silovat." - "Ama, bona Fato, ja sam pošten čoek, imam ženu, djecu ..." Fata se malo umiri, ali za par minuta opet: - "Mujo, mene opet strah." - "Ne boj se Fato, ja i tvoj Haso smo najbolji jarani, zajedno smo u škole išli, zajedno u vojsku, zajedno smo cijeli život, ..." Fata se umiri, ali za nekoliko minuta se osvrne, pa šapnu: - "Mujo, haj ti mene siluj, pa da se ja više ne bojim." sory ako je vulgaran Pricaju dva strebera. - "Čuj, starci su mi otputovali, imam praznu kuću." - "Blago tebi, možeš učiti naglas." | |
| | | Admin Admin
Broj komentara : 116 Join date : 2008-08-21 Age : 31 Mjesto : Crazy Electro forum
| Naslov komentara: Re: Vicevi Fri Aug 22, 2008 11:26 pm | |
| dobar vic.Nema veze sto je vulgarqan samo kad su neke bezobrazne rijeci stavi zvjezdicu* npr. ku*ac,pi*ka,je*ote | |
| | | adem Pocetnik
| Naslov komentara: Re: Vicevi Fri Aug 22, 2008 11:32 pm | |
| | |
| | | jale Crazy Electro Direktor
Broj komentara : 15 Join date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sat Aug 23, 2008 10:19 am | |
| hah..... | |
| | | minche Pocetnik
Broj komentara : 28 Join date : 2008-08-23 Age : 31 Mjesto : Sarajevo
| Naslov komentara: Re: Vicevi Sun Aug 24, 2008 12:45 pm | |
| | |
| | | adem Pocetnik
| Naslov komentara: Re: Vicevi Mon Aug 25, 2008 3:57 pm | |
| Cura i decko u krevetu.Cura kaze: -"Pocni vec jednom,zivot je kraci nego sto mislis." Decko odgovara: -"Primakni se, i on je kraci nego sto mislis" | |
| | | minche Pocetnik
Broj komentara : 28 Join date : 2008-08-23 Age : 31 Mjesto : Sarajevo
| Naslov komentara: Re: Vicevi Mon Aug 25, 2008 5:06 pm | |
| - adem (citat):
- Cura i decko u krevetu.Cura kaze:
-"Pocni vec jednom,zivot je kraci nego sto mislis." Decko odgovara: -"Primakni se, i on je kraci nego sto mislis" jao cula sam ovaj vec negdje...al je predobar Bgm... haha... XDXD | |
| | | adem Pocetnik
| Naslov komentara: Re: Vicevi Mon Aug 25, 2008 9:28 pm | |
| Leži Mujo negdje na primorju, na plaži... Prolazi kraj njega, u tanga kostimu, zgodna Slovenka. Mujo zapazi da dotična na guzi ima 2 istetovirana srca. Gleda Mujo u srca, pa reče: - "Eh, da imaš još jedno, bila bi kao Radenska!" - "Bi li me onda popio?", upita ona. Mujo odgovara: - "Ne... ali bi te začepio - da ne izhlapiš!" | |
| | | adem Pocetnik
| Naslov komentara: Re: Vicevi Wed Aug 27, 2008 4:28 pm | |
| Razgovaraju tata i sin cigani, pita sin tatu: 'tata,tata jesmo li mi cigani?' 'Jesmo sine', odgovara ovaj, 'Pravi cigani?' , 'Pravi!' , 'Al bas pravi, oni najgori i najcrnji?', 'Bas takvi!' , odgovara tata cigo. Pita ga sin onda 'A znaci li to onda da navijamo za Sarajevo??' , tata cigo se naljuti i kaze ''E PA NISMO BAŠ TOLKI CIGANI!!!'' | |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Vicevi | |
| |
| | | | Vicevi | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| |
|