| Ne ide ovo vise | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj komentara : 116 Join date : 2008-08-21 Age : 31 Mjesto : Crazy Electro forum
| Naslov komentara: Ne ide ovo vise Mon Aug 25, 2008 9:32 pm | |
| Izgleda.Mislim ne izgleda nego he ocigledno,da je posjecenost foruma katastrofalna.Mislim da ce forum za koji dan biti ukinut.Jer ovo vako stvarno nema smisla.% clanova da pise a ostali su se registrovali radi reda | |
|
| |
adem Pocetnik
Broj komentara : 40 Join date : 2008-08-22 Mjesto : rajvosa
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise Mon Aug 25, 2008 9:36 pm | |
| - Admin (citat):
- Izgleda.Mislim ne izgleda nego he ocigledno,da je posjecenost foruma katastrofalna.Mislim da ce forum za koji dan biti ukinut.Jer ovo vako stvarno nema smisla.% clanova da pise a ostali su se registrovali radi reda
Upravu si.Ja juce i prekjuce nisam bio na forumu zato sto mi internet nesto nije mogo,al sam zato u danas haman citav dan na forumu.Al ipak mozda je bolje da sacekas jos malo. | |
|
| |
Admin Admin
Broj komentara : 116 Join date : 2008-08-21 Age : 31 Mjesto : Crazy Electro forum
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise Mon Aug 25, 2008 9:41 pm | |
| - adem (citat):
- Admin (citat):
- Izgleda.Mislim ne izgleda nego he ocigledno,da je posjecenost foruma katastrofalna.Mislim da ce forum za koji dan biti ukinut.Jer ovo vako stvarno nema smisla.% clanova da pise a ostali su se registrovali radi reda
Upravu si.Ja juce i prekjuce nisam bio na forumu zato sto mi internet nesto nije mogo,al sam zato u danas haman citav dan na forumu.Al ipak mozda je bolje da sacekas jos malo. Ma mogu ja cekati kolko god hocete.Ali nije u tome stvar.Evo vidite imamo 34-5 korisnika sto je solidno za vrijeme koje forum postoji.Ali kad uzmemo u obzir da od 35 clanova samo 5 posta a ostali niti jednog posta.Onda je lagano zakljuciti da nes nije u redu.vjerovatno ovi oostali pasivni clanovi su se registrovali nako radi reda jer ih je neko od ove 5-orke zamolio.I to me uzasno nervira.Stvarno ne znam sta da radim.Da jos nes pokusam ili da se predam. | |
|
| |
minche Pocetnik
Broj komentara : 28 Join date : 2008-08-23 Age : 31 Mjesto : Sarajevo
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise Mon Aug 25, 2008 9:42 pm | |
| - adem (citat):
- Admin (citat):
Upravu si.Ja juce i prekjuce nisam bio na forumu zato sto mi internet nesto nije mogo,al sam zato u danas haman citav dan na forumu.Al ipak mozda je bolje da sacekas jos malo. slazem se sa ademom,mozda da nekako "natjeramo" raju da bude ovdje... mozda neka igra il nesh... hmm... to je sam moj prjedlog,a ti si glavni pa vidi kak ces | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise Mon Aug 25, 2008 9:46 pm | |
| - minche (citat):
- adem (citat):
- Admin (citat):
Upravu si.Ja juce i prekjuce nisam bio na forumu zato sto mi internet nesto nije mogo,al sam zato u danas haman citav dan na forumu.Al ipak mozda je bolje da sacekas jos malo.
slazem se sa ademom,mozda da nekako "natjeramo" raju da bude ovdje... mozda neka igra il nesh... hmm... to je sam moj prjedlog,a ti si glavni pa vidi kak ces Neznam ja sam pokusao sve da natjeram raju ali niko nije htio.Slali smo ja Shey_Lo widoz i jale poruke preko msn-a pa na derneku na 10 foruma sam se registrovao da bi objavio ovaj.U postoise stavljao link foruma.ali evo opet nista.Dajte neki prijedlog svaki novi prijedlog ce dobro doci. | |
|
| |
Shey_Lo Moderator
Broj komentara : 39 Join date : 2008-08-22 Age : 31 Mjesto : Sarajevo
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise Thu Aug 28, 2008 3:23 pm | |
| - Admin (citat):
ja kao moderator smatram da se treba ukinut jer je ovaj forum fkt bezzz <<<< pola ga osoba ne razumije pola osoba se registrovalo reda radi tezak za skontat pola teksta na engleskom pola na bosnakom pola nas nezz stavit galeriju,,, ma nish krizaaaa | |
|
| |
adem Pocetnik
Broj komentara : 40 Join date : 2008-08-22 Mjesto : rajvosa
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise Sat Aug 30, 2008 10:14 pm | |
| ma brisii!!ovo stvarno vise nema smisla | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Ne ide ovo vise | |
| |
|